sunnuntai 31. tammikuuta 2010

SSS:n tiedotus, havaintoja

Lupasin itselleni (muistaakseni) että lakkaan tuhlaamasta kallita palstamillimetrejä täällä Suomen sukututkimusseuran tiedotustoiminnan morkkaamiseen kun on hyödyllisempiäkin aiheita. Mutta harvoja surkuhupaisempia.

Sukutieto 2/2009 ilmestyi ja SukuForumilla mietittiin josko jäsenetuihin vielä kuuluu 4 numeroa vuodessa. Ilmeisesti jäsenille ei ole puuttuvista numeroista mitään kerrottu eikä käsiini eksyneessä kyseisessä numerossa myöskään pahoiteltu viivästystä tai kerrottu millä aikataululla loput vuoden 2009 numerot ilmestyvät.

Verkkosivuilla itseasiassa kerrotaan nyt, että "Aikakauskirja Genos ja aikakauslehti Sukutieto. Kumpikin postitetaan jäsenille neljä kertaa vuodessa." Sillä jäsenedut 2010 on laitettu näkyviin! Ihmeiden aika ei ole ohi!

Sukutieto 2/2009:n tapahtumakalenterissa oli yllättävän runsaasti tapahtumia ja (muistaakseni) viime viikolla ne tulivat verkkosivujen tapahtumakalenteriinkin näkyviin. Millä voi olla osallistumisaktiivisuuteen positiivinen vaikutus. Lehden tapahtumakalenterissa oli myös ihan asiallinen listaus juhlavuoden tapahtumia, mutta verkossa 350-vuotisjuhlasivu on edelleen tyhjä. Rävähtää täyteen informaatiota vasta tiistaisen pääjuhlan jälkeen?

Uuden esimiehen vaikutusta on toistaiseksi vaikea arvioida. Seuran www-sivun Toimijat-listoissa häntä ei itse asiassa näy ollenkaan. Mikä on hieman huolestuttavaa. Tai ehkä seuran esimiehen nimen tietäminen kuuluu jäsenetuihin... "Pääsy internetissä Seuran jäsensivustolle, jossa on ... tietoa Seuran toiminnasta. "

Ei kommentteja: