keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Arvonta suoritettu!

Lauantaina julkistamaani kirja-arvontaan ei tullut ihan sellaista viestitulvaa kuin ehkä hiljaa mielessäni toivoin. Mikä tarkoittanee alhaisia myyntilukuja tuoreelle kirjalle. Se päivätyöstä luopumisen haaveista...

No, muutama uhkarohkea kuvitteli kuitenkin olevansa valmiita tavaamaan lyhyehkön kirjan verran tekstiäni 1800-luvun suurrosvoista. Kiitos osallistuneille! Työkaveri toimi onnettarena ja kirja lähtee piakkoin postissa Matille.

Jos onni ei suosinut tai arvonta jäi peräti huomaamatta niin kirja Tavarantasaajat Österholm ja Sutki on ostettavissa verkkokirjakaupoista ja tilattavissa myös lähimmän kirjakaupan avustuksella. Ja jollet halua omaksi, siitä voi vinkata myös lähikirjastolle.

(Kyseisen kirjan mainostus tässä blogissa loppuu tähän viestiin. Lukuunottamatta linkkiä vasemmalla, tietenkin. Tarkkasilmäinen huomaa siinä mainostettavan myös viime vuoden tuotoksiani eli paikallis- ja henkilöhistoriallista kirjaa Kamariherra, Herrassöörinki ja Kokemäenkartanon torpparit ja sukututkimuksellisempaa opusta Flachsenius, muistiinpanoja. Niitäkin voi siis ostaa omaksi. Vanhempaa kirjaa Kokemäen Yli-Forsbystä on myös varastossa, ota yhteyttä vaikka kommentilla, jos se kiinnostaa.)

Ei kommentteja: