torstai 30. joulukuuta 2010

Olen Kulttuurikuntopotilas

Turun kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmakalenteriin tutustuminen todisti, että historia on mukana kulttuurissa. Tein tästä rohkaistuneena Ylen sivulla kulttuurikuntotestin. Tulokseni oli 9,36 pistettä:
Olette ylikunnossa.
Kulttuurikuntonne on liian hyvä, olette lievässä ylikunnossa. Teille suositellaan varovaista kohtuullisuutta kulttuurin käytössä.
Tästä ei ole helppo jatkaa.
Koska kulttuurikuntonne jo on riittävän korkea, teille suositellaan kulttuurin ulkopuoliseen elämään perehtymistä, oppaananne omat vahvuutenne ja juuri teille ominaiset tavat ja piirteet.
"Kulttuurin ulkopuolinen elämä", mitä se on? Urheiluako??! Yäk. Onneksi
Antamienne vastausten perusteella on syytä olettaa, että ette usko kovinkaan paljoa siitä, mitä tämä testin tulososio teistä väittää. Ette myöskään välttämättä pidä testin suosituksia itseänne koskevina tai teille mielenkiintoisina. Sen profiilin mukaan, joka teistä on nyt luotu, on todennäköistä, että tulette toimimaan jotakuinkin päinvastoin kuin teille suositellaan. Teidän olisikin syytä olla huolissanne, mikäli näin ei tapahtuisi.

3 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Minäpä sain 9,68... Ainoa hankaluus testissä oli, että oletettiin työn olevan vapaa-ajan vastakohta. Entäpäs jos työ ja vapaa-aika sulautuvat yhteen? Jos kaikki mitä tekee onkin tekemisissä kulttuurin kanssa? Myös syödessä ja vessassa! Ja unissa...

Anonyymi kirjoitti...

Sain 9,25 pistettä eli olen myös ylikunnossa. "Testi" osoitti luotettavuutensa vanhalla konstilla eli imartelemalla. Olen todistuksen mukaan melko laatuisa ihminen. Uskokoon ken haluaa.
Ei se urheilu niin kamalaa ole. Voit aloittaa ihan vain kävelemällä; ei ole pakko heti ilmoittautua Finlandia-hiihtoon eikä Sulkavan suursoutuihin.
Iloista loppuvuotta!

Kaisa Kyläkoski kirjoitti...

Kiitos anonyymille kannustuksesta urheilun pariin. Kävely on ainoa liikuntamuotoni jo nyt. Huomenna täällä blogissa esitellään siihen liittyvä tavoitteeni ensi vuodelle.