torstai 2. huhtikuuta 2015

4000. kirjoitus

Kuten otsikko kertoo, tämä on blogin 4000. pätkä. En siis ole aivan rannalla tai matkan alussa, kuin ei ole kuvan tyttö tukkisillallakaan. (Oregon State Universityn kokoelmista. Flickr Commons).

Itse olen tuotoksistani vastuussa, mutta paikallaan on kiitokset lukijoilleni. Erityisesti teille, jotka olette kommentoineet täällä tai blogin Facebook-sivulla. On mukava tietää herättäneensä ajatuksia.

Lisäksi suurkiitokset teille, jotka olette linkittäneet blogini omille sivuillenne. Tai linkittäneet juttuihini muuten. Uusien lukijoiden tavoittamiseen ei muita keinoja oikein ole.

Sosiaaliseen mediaan yksittäisen jutun saa jaettua yksinkertaisesti sen lopussa olevilla pienillä napeilla:

Sosiaalisesta mediasta muistutuksena blogin Facebook-sivu, jonne tulee automaagisesti kirjoitusten päivitykset. Näkyvätkö ne sitten kenenkään päivitysvirrassa on Facebookin algoritmien armoilla. Kiitokset tykkääjille, peukuttajille ja klikkaajille.

Twitterissä oma tilini on sitä sun tätä. Blogin päivitykset ovat mukana tilissä @historiablogitKiitokset klikkaajille ja edelleenjakajille.

Lisäksi blogin päivitykset ovat alkaneet tulla näkyviin Google+:n puolelle, omalle sivulleni. En ole itse aktiivisesti sivustoa käyttänyt, mutta arvatenkin lisäämällä minut ympyröihinsä saa kyseiset päivitykset omaan näkymäänsä.

5 kommenttia:

Kari Hintsala kirjoitti...

Hurja lukema, onnittelut ja tsemppistä jatkoon! :-)

Stadin Friidu kirjoitti...

Onneksi olkoon 4000 tekstin tytölle! Lisää,lisää!

Reijo Valta kirjoitti...

Reipas on ollut tahti!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Tätä blogia seuraan todella mielellään: monta kertaa tieto uusista, mielenkiintoisista asioista löytyy ensimmäisenä täältä.

Alex Snellman

Paula kirjoitti...

Onnittelut! 4000 on mahtava määrä. Seuraavia tuhansia odottaen...