perjantai 9. elokuuta 2013

Ilmestynyt: Suomen naisellista historiaa

Kuten olen tainnut aiemminkin todeta, BooksOnDemand soveltuu kärsimättömälle luonteelleeni mainiosti. Eilen aamulla tiedostot sisään ja nyt on kirja myynnissä. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, omat kappaleeni saapuvat pöydälleni ihan (tai ainakin melkein) tarpeeksi pian.

Uutuuden takateksti kuuluu
Mitä kaikkea tapahtuikaan Suomessa asuneille naisille ennen kuin edes oli itsenäistä Suomea?

Kirjassa kerrotaan tositarinoita ja kohtaloita useammalta vuosisadalta. Mukana on käsityötä, ruuanlaittoa, muotia, matkustamista, rikoksia, tapakulttuuria, opettamista ja oppimista.
Kuluttajasuojalausuntona täytynee kertoa, että blogin lukijat löytävät kansien välistä paljon tuttua - mutta myös jotain ennen näkemätöntä. Ensimmäistä kertaa minulla ei ollut käytettävissä minkäänlaista esilukijaa, mutta eihän sellaista ole ollut näillä blogiteksteilläkään viimeisen kuuden vuoden aikana...

Kirja ostettavissa verkkokirjakauppojen kautta (toistaiseksi vain BoD:n). Arvostelu- tai tutustumiskappaleita tiedotusvälineihin tulevia kirja-arvosteluja tai keskusteluja varten voi tilata verkkolomakkeella.

Lisäys 12:36. Twitterin puolella kaveri ajatteli tekevänsä kirjasta hankintapyynnön/ehdotuksen kirjastoon. Erinomainen idea!

Ei kommentteja: