keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

SSS toimii(ko)

Jo viisi kuukautta ilman Suomen sukututkimusseuran jäsenyyttä. Ei ole paljoa haitannut, kun eivät ole saaneet jäseneduista tärkeintä eli lehtiä ulos. Viime viikolla tuli vuoden eka Genos, Sukutietoa ei tietääkseni vielä. Kuulemma postituslistoissa häikkää?

Keskustelupalstan mukaan jäsenille varatulla SSS:n sivustolla on nyt joitain digoitoituja kirjoja. Lienevät samoja, jotka olivat jäseniltä suojattuina kuvina jo pidemmän aikaa. Jäsenille on nykyään varattu myös Genoksen vanhat artikkelit, jotka vanhan alustan takia toistaiseksi onneksi löytyvät hakumoottoreilla.

Näistä eduista ei kuitenkaan potentiaalisille jäsenille kerrota mitään. Eikä verkkosivuilla ole tietoa jäseneksi liittymisestäkään. Toivottavasti seura ei ole asettanut tavoitteita jäsenmäärän kasvattamista. (Ruutukauppaus tältä iltapäivältä, samalta on näyttänyt jo jonkun aikaa.)



SSS:n blogit ovat tarjonneet jotain näkyvyyttä seuran toimintaan jäsenille ja muille kiinnostuneille. Mutta rikkain informaatiolähde onkin näköjään SSS:n toiminnanjohtajan Twitter-syöte, josta tyttöystävän (?) kanssa vietetyn ajan lisäksi löytyy työasiaa kuten Päivitys 4.6.2009 15:20 : Toiminnanjohtaja ei enää jaa Twitter-syötettään julkisesti

Ei kommentteja: