sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tule kanssani ravintolaan vuonna 1934!


Blogini täyttää 24.10. kuusi vuotta. Syntymäpäivän juhlistamiseksi olen varannut tiistaina 29.10.2013 klo 17 Hotelli- ja ravintolamuseoon (Kaapelitehtaalla Helsingissä) draamaopastuksen, jossa
Eletään vuotta 1934. Ryhmänne pyrkii anniskeluravintolaan asiakkaiksi. Ovella teidän vastaanottaa tarjoilijatar, joka tarkistaa oletteko asiallisesti pukeutuneita ja soveliaita anniskeluravintolan asiakkaiksi. Tarjoilijatar johdattaa teidät muun muassa tanssisaliin, kahvilaan ja Alkon myymälään. Samalla hän kertoo suomalaisen alkoholi- ja juomakulttuurin historiasta.
Mukaan mahtuu kanssani 19 kävijää. (Ymmärtääkseni ei tarvita erityispukeutumista!) Jos olet halukas tulemaan ja maksamaan oman sisäänpääsymaksusi, ilmoittaudu lähettämällä sähköposti osoitteeseen kaisa.kylakoski [tiedät mitä] gmail.com .

Mainoskuva leikattu Kansalliskirjaston digitoimasta Kämp-hotellin soittolistasta.

Peruutettu 18.10. Ideastani innostuivat vain bloggaavat varsinaissuomalaiset museoammattilaiset. Heistä vain toinen oli suunnitellut olevansa Helsingissä kyseisenä päivänä, joten ryhmäkoko jäi turhan minimaaliseksi.

1 kommentti:

Mari Jalava kirjoitti...

Todella hyvä idea! Jos asuisin vähän lähempänä, saattaisin lähteäkin. Tosin lomautuksella juuri silloin, ettei matkakaan olisi este. Mutta viettäkää mukavat synttärit!