perjantai 7. maaliskuuta 2014

Viikon mukavin sähköposti ja mysteerinen esine

Koska minulla on taipumusta unohtaa asioita ja erityisesti mukavia asioita, niin muistiin maanantaina vastaanottamani sähköposti, josta on edelleen hyvä mieli.

Luin viime viikonloppuna muistelmakirjaa. Siinä vilahti eräs laitos, josta on historiankirjoitus käynnissä. Missään tapauksessa historian kirjoittaja ei muistelmaa löytäisi ja mahdollisesti hänelle olisi siitä hyötyä, joten lähestyin häntä maanantaiaamuna sähköpostilla. Asiani liittyi ainoastaan lukemaani kirjaan ja vastaanottajan projektiin. Niinpä yllätyin suuresti ja iloisesti kun vastausviesti päättyi
Kiitos muuten myös erittäin hyvästä historiablogista! Aktiivista toimintaa ja mielenkiintoisia huomioita.
Uuuu! Hän (Ihan Oikea Historiantutkija) osasi yhdistää nimeni blogiini! Ja sanoi siitä jotain fiksua ja positiivista! Uskomattoman ihanaa.

Yritin löytää tätä tunnetta kuvaavaa kuvitusta puolisen tuntia, mutta epäonnistuin. Joten jatkeeksi hieman eri tunnelmalla ruotsalaisesta museokannasta kuva nuuskarasiasta (CC BY-NC-ND 3.0 NO). Se on osunut hakuuni, sillä esinetiedoissa lukee "Historisk händelse, ort med anknytning till föremålet: Finland (FI), Åland". Miten Ahvenanmaa liittyy nuuskarasiaan, jonka kuvituksena on nenäänsä tahkoava mies? Rajattua on museokantojen informaatio.

Ei kommentteja: