lauantai 21. helmikuuta 2009

Tapahtumia yms. kalenterin täytettä

Ensi lauantain SSS:n Tietokantojen tekijänoikeudet tarkastelussa -teemapäivään ei enää ehdi ilmoittatua, mutta sitä seuraavalle viikonlopulle voi miettiä kuljetusta Kotkaan. Tarjolla ohjelmaa, seminaaria ja esitelmiä. Olisi itselleni sopivan lähellä, mutta ainoa kiinnostava aihe on Teppo Ylitalon Millainen on hyvä sukukirja?, josta todennäköisesti olen kuitenkin eri mieltä.

Netissä pyöriessä huomasin Karjalaa koskevaa ohjelmaa, joka ei myöskään kiinnosta itseäni, mutta laitetaan tänne esille, jos vaikka löytäisi ottajansa:

Kalevalan ja karjalaisuuden päivää juhlitaan 28.2.2009. Karjala-seura pitää Pitäjä- ja sukumarkkinat 18.4.2009. Ja järjestää tutkimusmatkan Viipurin arkistoon 28. - 29.4.2009. Sukututkijoiden keskusliiton toimesta taas Suvut kohtaavat Karjalassa 30.7.–2.8.2009. SSS puolestaan järjestää Heraldisen opintoretken Tukholmaan 23.-26.4.2009.

Jälkimmäinen ei tietenkään liittynyt Karjalaan. Yhtä kaikki laitan mielummin kalenteriini vaikka matkan Kokemäelle. (Kaunis postikorttikuva on tullut kaapattua huuto.net:stä, jos joku haluaa reklamoida niin löytänee osoitteeni.)

Ei kommentteja: